poängjakt

som sagt, poänjakten i skolan. som alla vet om redan xD tror inte det är så många andra som läser min blogg men i alla fall, det går ut på att samla poäng. man får fem uppdrag per vecka som man ska utföra, desto större/fler personer/antal det är med desto fler poäng (y)
gjorde två uppdrag idag, kramade en lärare och sedan gjorde vi ett stor påskbrev. fast när vi såg de andras så var nog inte vårat så stort längre ;) men äsch då, rätt stort va det ju!
cyklade till skolan imorse, försov mig en timme men jag kom i tid till mdian i alla fall. men först var jag en sväng till annie, hon skulle ge mig lite papper och så fick jag mig en kram och en ltien pratstund. hur länge som helst sen vi sågs :o men på fredag ska jag sova hos henne, skojskoj!
nu måste jag jobba med mitt projektarbete, men aa.. det är inte roligt, men allt i sista sekund. självklart! får ju inte bryta mönstret nu heller!
skrev rapporten på naturen förut också om våra bakteriprover, nästan klar med den så ännu en sak försvinner (y) och så frågade jag tobbe om jag fick göra ett matteprov måndagen efter påsklovet, och det fick jag. önska mig lycka till! kommer behövas kan jag lova. me njag ska fixa det här.

/ j.


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0