Ännu ett nej

Jaa ni, jag har fått svar angående jobbet jag skrivit om förut. Det jag var på intervju för. Återigen ett nej, de skickade ett mail.. -.- ETT MAIL? Som det står samma gamla vanliga i.. ALLA skriver samma sak. Herregud. Har tappat räkningen på hur många såna mail jag har fått. Man hoppas ju alltid, och jag tyckte att intervjun gick bra! Hur ska egentligen intervjun och allt kännas för att få jobb? Jag förstår inte. Hur många nej ska man behöva få för att få ett ja? Ett enda ja? En chans att faktiskt få visa vad man går för. Jag säger inte att jag kan allt eller att jag vet vad jag gör, men jag vill iallafall få chansen. Klart att de tar någon med lite mer erfarenhet. Men tänk om det är helt fel person? Bara för den har erfarenhet betyder inte det att den personen skulle göra ett bättre jobb än en som faktiskt blivit upplärd där. För kommer man till en ny arbetsplats så spelar det nog inte så stor roll om man har lite erfarenhet i just den branschen. För på alla arbetsplatser är det olika. Alla kommer behöva läras upp ändå. 

Okej jag vet, jag klagar. Men när är det min tur? När är det min tur att få ett samtal som lyder "Du har fått jobbet". Är det så mycket begärt? Jag var ju på intervju, måste ju betyda att jag gjorde något bra. Eller såg de på mig att jag inte dög direkt jag kom in genom dörren? 

 


Kommentarer
Alina Hallbäck

håller tummarna för nästa jobb!! det kmr!

2014-08-21 @ 13:36:16
URL: http://torstenz.blogg.se/
Denise

Fy vad trist! Och vad oprofessionellt av dom att skicka ett mail när du faktiskt hade varit på intervju. Då tycker man att dom åtminstone kunde ha ringt..

2014-08-21 @ 14:26:43
URL: http://flingans.nu
Johannana

Fin blogg :)

2014-08-21 @ 16:16:08
URL: http://lifyye.blogg.se
LIL' BABUSTYLE - Photographer with big dreams

Det är så sjukt jobbigt när man söker jobb under en längre tid och alltid får ett nej. Man känner sig helt värdelös. Fast, jag har bara fått ett nej, resten har inte ens svarat på mina ansökningar... Jag har varit på två snabbintervjuer och såklart gick det inte så bra. Men jag hoppas du hittar ett jobb snart!

Svar: Men det här är inget jobb direkt. Detta är en ansökning om att få vara volontär i Spanien och min stora dröm är att flytta dit, så den här möjligheten betyder väldigt mycket för mig. Men jag är så rädd för att jag inte hinner klart i tid eller att den blir dålig, eller att jag inte kommer bli antagen...

2014-08-21 @ 17:34:24
URL: http://babustylee.webblogg.se
Moa

tråkigt att höra! Men det kommer snart, det bästa jobbet är sparat till dig :)

2014-08-22 @ 00:31:05
URL: http://PhotoMP.blogg.se
Moah Svantemark

Nu har jag startat igång en ''helgens blogg''! Allt du behöver göra för att delta är att kommentera detta inlägg: http://www.nattstad.se/moahsvan/en-fredagsspecial-15179664 att du är med!
Ha en bra fredag :-) Kram! Obs. förlåt ifall du inte tycker om kommentarer som dessa.

2014-08-22 @ 16:30:31
URL: http://nattstad.se/moahsvan
MATILDA

Vad tråkigt!!

2014-08-26 @ 11:08:11
URL: http://matildays.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0