Jobbintervju till veckan

Seriöst, jag borde vara överlycklig! Men det är jag inte.. I förrgår ringde en tjej som ville ha mig på jobbintervju! Det är ju skitbra! Eller hur?! Men jag blir så sjukt nervös, mår så himla dåligt innan intervjun. Ända från jag får reda på det och tills jag går därifrån, då släpper det lite men är ju fortfarande nervös för vilket svar jag får. Jag gör ju sista veckan på Tidningstjänst nu så ett nytt jobb vore ju drömmen verkligen. Men som sagt, nervös, mår dåligt, grinar ihjäl mig som en lite skitunge.. Tyvärr. Jag får panik. Vet aldrig vad jag ska säga, är livrädd för att göra bort mig. Varför ska det vara så? Men jag går ju dit för att DE ska bedöma MIG! Är det MIG de vill ha eller inte? Och jag är så trött på att få nej efter nej. Blir så sjukt besviken på mig själv varenda jävla gång och tänker att det måste vara fel på mig. För JAG passade ju inte in? Någon annan är alltid bättre. Och jag hatar att göra människor runt mig besvikna. 
PLUS att jag ska ju jobba i Hagfors denna vecka. Så ska jobba natt, sen ta bussen till Karlstad nästan direkt och sen på intervju. Kan ju alltid hoppas jag är så trött på jag inte orkar vara så nervös. Eller så blir kroppen kaos av sömnbrist och nervositet! 

Hur tänker ni innan och efter en intervju? Är ni nervös? Har ni bra tips som ni vill dela med er av? 

Jaja nu har jag klagat färdigt. 
Kommentarer
♫♪ sandra

åh lycka till!

2014-08-10 @ 17:16:53
URL: http://www.sandramusic.spotlife.se
robin

Alla som intervjuar vet att personen är nervös :) så länge man bara visar man är intresserad av jobbet så blir man intressant :) ett exempel är ju gruppintervju, de som är tysta och inte säger mycket plockas ju bort direkt , de som pratar och visar intresse är ju de som blir valda :) bara visa fram fötterna och att de är dig de vill ha. Nervös är alla. Bara prata på så släpper de ;)

2014-08-10 @ 19:10:50
Emelie

Åh jobbigt.. Men jag hoppas att det går super! :D

2014-08-11 @ 13:31:57
URL: http://ewelies.blogg.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0