YES

Jag snackade ju om en jobbintervju häromdan! Jag var på den idag. Och det kändes faktiskt bra! Även om jag skakade av nervositet. Hoppas det inte syntes allt för mycket :o Kände att jag svarade bra på frågorna och så, så nu kan jag inte göra mer. Bara hålla tummarna och hoppas hoppas HOPPAS på att jag får jobbet. Vore så perfekt! 
Jag fick skjuts hit till Karlstad av mamma! Mådde illa inatt när jag jobbade så var ingen bra idé att sitta på en buss. Troligtvis var det bara trötthet och för att jag var nervös. Men man vet aldrig! 
När jag var klar så gick vi till Lager 157, var inte tänkt jag skulle köpa nånting men en tshirt fick följa med mig hem! Har funderat länge på att skaffa en keps också, hittade en perfekt nu men köpte den aldrig. Vet inte vad jag tyckte om mig i keps? Haha. Så blev bara 100 kr fattigare, och det kan jag leva med känner jag ;) 

Just nu gör jag inte mycket alls. Väntar på att Linus ska sluta jobbet så jag får pussa på honom! Jobbar ju resten av veckan så är ju tvungen att åka hem ikväll igen men det är SÅ värt! 
Intervjun var det jag tyckte var jobbigast på hela denna vecka! Det är min sista vecka nu på sommarjobbet som jag kanske har skrivit tidigare? Minns inte, haha. Men iallfall, det är det. Så på lördag (Jobbar mån-lör) åker jag hem till Karlstad igen och stannar där länge förhoppningsvis! Ska fortsätta som vikarie på Tidningstjänst så får se när de behöver mig igen. Extrapengar!! 

Nu ska jag avrunda. Börjar få huvudvärk.... Så typiskt. Äsch då! Jag har överlevt en intervju ;) 
Ha det så bra så länge så hörs vi! 
Tråkigt utan bilder ja vet! Kanske kan bjuda på någon mobilbild senare? 


Kommentarer
♥ Evahle.se - må bra bloggen ♥

Vad skönt att det gick bra. :)

2014-08-12 @ 15:56:20
URL: http://evahle.se
Emelie

Va kul att det gick bra på intervjun i alla fall :D

2014-08-13 @ 11:40:39
URL: http://ewelies.blogg.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0