Problem

Okej. Seriöst nu. Jag har problem! Haha vääldigt stora problem ;) VAD ska man hitta på med håret? Jag färgade det svart för nån månad sen? typ. Från rött till svart, men jag blev inte helt svart. Det skiftar en del och det är fläckar överallt. Vet inte riktigt hur bra det syns men det syns säkert. Har färg hemma som jag hade tänkt använda för längesen men har inte blivit av. Nu har jag fetaste utväxten och allt börjar blekas känns de som. Inte fint. Kan ju färga mig svart som jag ändå har hemma men det känns så tråkigt. Kolsvart liksom, då är jag svart sen... Och jag är sugen på något nytt. Något HELT nytt faktiskt. MEn vad ska man göra? När det kommer till mitt hår velar jag otroligt mycket fram och tillbaka. Förr ville jag vara röd, sen ville jag vara svart och så fram och tillbaka. Sen var jag sugen på röd/lila. Men det är ju så töligt att använda färgbomb hela tiden.. Så vad ska man göra? Svindyrt att gå till frisör men det blir ju oftast bättre resultat. Säger oftast för sist jag gjorde slingor hos en frisör så blev det sämst, verklgien sämst. Hon borde fått sparken, inte ens blivit frisör från början.. 

Nej som ni hör, jag har problem. Dumma hår. 
Ja, lite olika hårfärger. 
 


Kommentarer
Hannah S.

Hmm för en tid sedan hade min syster något som var riktigt snyggt faktist! Mörkbrunt, nästan svart och i luggen hade hon i rosa slingor. Inte för mycket men endå lite färg!

2014-12-13 @ 23:06:01
URL: http://hannahsj.blogg.se/
Biggeros

Från svart till rött kan vara ett problem att få det riktigt jämnt. Jag har erfarenhet. Har gjort det själv hemma.

2014-12-18 @ 11:53:16
URL: http://biggeros.blogg.se/
Venice

Oj oj vad jag känner igen mig :) Jag hade samma problem förr. Jag färgade mig svart och hade världens problem med att ta mig ur den jäkla färgen! :D Haha... Fast mitt blektes inte, jag var korpsvart hela tiden. Undrar vad du använt för färg som bleks? :/ Låter inte roligt.
Jag gick till min frissa och sa att hon skulle göra mig ljus igen, för jag va så dum och trodde att frissor kunde trolla :D :D :D Men det gick ju såklart inte... Syntes inte ett dugg. Hon sa du får bara spara ut helt enkelt och klippa av de svarta topparna sen! Jag tänkte tjena det tar ju hundra år och man lär ju se ut som en idiot under tiden! :D

Så jag bestämde mig för att experimentera själv och fy tusan så jag såg ut innan jag blev lite ljusare igen! :D Jag kommer ALDRIG mer färga svart :P
Hoppas det går bättre för dig! Lycka till!

2014-12-18 @ 16:14:58
URL: http://iamvenice.blogg.se
MATILDA

Åh det röda var sjukt snyggt :D

2014-12-21 @ 13:44:43
URL: http://matildays.se
milina.blogg.se

rödlila!

2014-12-21 @ 22:16:00
URL: http://milina.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0