1 September

September! Och nu är det ju faktiskt höstmånad. Men är det höst ute? På kvällarna kanske det känns så iallafall. Men det kan ju ändå vara soligt och så på dagarna än. Men känns faktiskt som sommaren är påväg bort mer och mer. Jag älskar sommaren, men just nu tror jag att jag kommer tycka hösten blir mysig. Som det känns just nu iallafall. Vi får se hur det blir med den saken helt enekelt! ;) Älskar iallafall färgerna på träden som blir! 

Senaste tiden har jag ine haft ett dugg att blogga om. Har variit helt off. Har känt mig helt off i stort sett hela tiden faktiskt.. Försöker få ihop ett nytt personligt brev faktiskt. Jag HATAR det men känns ändå som om det kommer bli bland det bästa jag skrivit? Men alla tycker olika så man vet ju aldrig vad arbetsgivarna är ute efter. 

Idag är det som sagt 1 september! OCH JAG SKA TILL GYMMET för första gången efter sommaren. Fryste ju mitt kort på SATS när jag skulle vara i Hagfors och jobba så mycket under sommaren. Kändes väldigt onödigt att lätta ut nöstan 400 spänn/månad när jag knappt kunde vara där! Men NU är det äntligen dags att ta tag i träningen, ta tag i mig själv! 
Jag har förresten anmält mig till en Streetdance-kurs!!! Gjorde det förra året också men det var för få anmälda så blev inget :( Så jag hoppas verkligen det blir av!!! Den 22 september börjar det i så fall :D 

Kan bjuda på en bild från förra helgen! 


Kommentarer
Susanna Maria J

Vilken fin kärleksbild :) <3

2014-09-01 @ 12:55:30
URL: http://oslofru.com/
Julia ♥

Jätte fin blogg, kolla gärna in i min nystartade blogg så skulle du vara jätte snäll! ♥

Ha en bra kväll!

2014-09-01 @ 19:47:07
URL: http://jjuliaa.blogg.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0