karlstad igår

som skrivet, ja och sandra drog t karlstad efter 5 igår. vi bestämde oss för bio, och dä ä ju aldrig fel och absolut inte krångligt, trodde vi! men ä dä några som inte lyckas så ä dä vi! asså, ja vet inte ens att vi gjorde nått vettigt. visst, vi gick på bio som vi hade bestämt.
men innan vi va där.. tog 45 minuter att komma t molkom! hade inga pengar t parkeringsautomaten så fick svänga in på en mack och växla. åkte förbu gatan som vi skule in på för att komma t rätt parkeringshus. så vi fick stå vid rödljus ett tag. sen fick vi tid till 23:30 på parkeringen, rätt lång tid! sen skulle vi ner mä hissen, när dörrarna slogs ihop lät dä som något gick sönder (y) väl framme så gick vi in på hemköp för att köpa godis, men vi hittade inte drickan först. men t slut så (a) sen skulle vi klöpa biljetter t bion, då hade vi glömt va filmen hette. men dä satt en affish där mä den filmen så vi lyckades ju få biljetter t slut iaf.
sen skulle vi ha såna där glasögon, för dä va 3D. vi tog storleken för vuxna först, men de va ju jättestora så om vi skulle bli skrämda så skulle de ramla av kom vi fram t. så vi fick gå och byta t barnstorlek ^^
sen började filmen, DÅ fattade vi att filmen piranha handlade om pirayor xD typ redan? men aja. när filmen började så va dä ju mkt tjejer i bikini som dansade och höll på typ! då började vi fundera på att dä faktiskt va mest killar inne i salongen xD men äsch då, dä va ju en bra film annanrs (y) men slutet sög.. så nja, vi lyckas ju alltid m nått dåligt.
SEN skulle vi äta på mcdonals, men först vill vi på toa, pengaautomaten va jätteseg så man fick trycka in en krona mä en annan krona, men när man fått i fem st så öpnnades dä inte ändå, suck! så vi fick fårga om hjälp i kassan, så de öppnade åt oss. vi tog mä oss maten, för vi insåg att vi inte han äta där om vi skulle komma hem i vettig tid. när vi skulle upp mä hissen igen så hittade vi inte hissen först. då kollade vi bakåt och insåg att vi hade gått förbi den. dä va då vi insåg att vi hade gjort nått rätt den kvällen, ja sa t sandra "vi fick iaf lång parkeringstid, så vi han hitta hissen och krångla mä toan!"
vi skulle t kil för att hämta upp flan, ingen av oss hade vart där förut. men vi hittade dit t slut, men dä va verkligen ute mitt i ingenstans. sen försökte båda flan och hans mamma förklara vägen. i telefon ropar ja att dä ä en älg där! flan tyckte väl att ja inte behövde säga dä så högt ;) men till slut kom vi fram iaf! vi lyckades. (y) sen va dä bara hem, blev lite sladdar här och var, för dä va nått djur i vägen sa sandra. ja pratade mä flan som satt i baksätet så ja kollade bakåt så ja såg ingenting. dä va ju halt oxå! men när klockan va runt 11 så va vi hemma. helskinnade :)
sandra släppte av mig och flan ve pappa, så vi har sovit här inatt. mys :)

grattis t den som har orkat läsa allt!
ja hade iaf en riktigt bra kväll igår :D

/ j.


Kommentarer
annie

jag läste allt :D

2010-12-06 @ 12:05:00
URL: http://anniejansson.blogg.se/
sandra

säger bara en sak: herregud!! =P

2010-12-06 @ 12:05:21


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0