tandregleringen & karlstad sjukhus

sov i ekshärad inatt så har åkt buss på morgonen, man blir verkligen slö av det. började mä matte, där dä gick lite sådär. försökte lite iaf (y) sen va dä religion som bestod av genomgång.
sen bar dä av mot tandregleringen, de drog att i käkarna lite. ajaj, plus att ja har typ en spricka i mungipan så dä kändes ju inte direkt bra. men va kan ja göra?
sen åkte ja & mamma hem och fick i oss lite mat. då lyckades ja ta sönder en avv gummisnoddarna i munnen, men som tur va skulle vi t sjukhuset typ direkt. fick en ny och så kolla de väl lite, de drog att så bra där oxå! men håll ut. behöver inte dit på ett halvår nu, glad? JA!
en annan sak som ja inte ä så glad över ä att känslen i hakan & underläppen kanske ä borta i ett halvår lr mer!!! fatta lång tid. blir att använda servett i ett halvår för att äta lite mat -.- menmen. hoppas den kommer tillbaka iaf.
kom hem för inte så länge sen, har fått i mig kolayoghurt<3 snart får dä bli mannagrynsgröt, dä ä så gött. ä väldigt törstig oxå. men dä gör ja nått åt senare.
i bilen på vägen hem fick ja hur ont i nacken som helst, spände till bara mamma bromsade, och så spände dä till i halsen när ja böjde mig bakåt, usch. nu ä dä lite bättre iaf. höll på att somna i bilen oxå, kunde knappt hålla ögonen öppna och ja tänkte att när ja kommer hem ska ja sova. men nej, nu ä ja inte alls lika trött. kanske ä tur dä, så ja orkar sova ikv.
mamma kom ner och fråga om ja ville ha vit choklad! självklart svara ja ja! så hon ska smälta lite nu, mums.
aja ni får ha en bra eftermiddag/kväll!

/ j.


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0