02:12

har nyss kollat på film, lilja 4-ever. sett den förut, men det var hemskt många år sen! så det fick bli den. hemskt verkligen, att det faktiskt går till så, eller gått till. det händer säkert på många ställen.. fyfan vilka idioter! blir arg när jag ser sånt där. men också ledsen..
men nej. inget mer snack om det nu.
kom hem från robert idag. pappa, christina, totte och henns mormor & morfar kom ner till karlstad idag för att fira daniel som fyllt år, vi åt mat vid bergvik och sedan blev det fika & tårta hos daniel. SHIT vad mätt jag blev verkligen, men det var gött (y) jag är extra glad för att jag slapp åka buss hem!
ännu gladare blev jag när jag fick veta att jag är ledig imorgon, ingen svamp! woho. men blev inte alls glad när jag kom fram till att då hade jag kunna vara hos min robert nu :( en natt till! jävla skit, alltid något dumt med ALLT. imorgon åker jag till pappa och stannar där några dagar, hoppas på att det blir bra. men det blir det nog. ska bara orka packa upp väskan jag hade till robert och sedan packa om den igen (y)

en sak till, på fredag åker jag till ullared!!

/ j.


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0