rubrik

kommer aldrig på nån bra rubrik, för man skriver om olika saker i ett inlägg ju ;s aja skitsamma. ni skiter väl i rubriken hoppas jag.
jobbat idag också, HERREGUD! livsfarligt ju. myror som attackerar, spindlar som har ben som är två meter långa, gröna spindlar ungefär, gröna spindlar och nu fästingar som nästan sätter sig fast på en ;o fyfan.. dret är det. vasa knivar också, har i alla fall inte lyckats skära mig i fingrarna än (y) men azra har ;) så är väl min tur snart!
fick i alla fall in mix megapol på radion på jobbet så vi körde allsång, innan pratade de bara om potatis -.- SÅ drygt.. men inte nu inte!
imorgon är det äntligen fredag, fatta hur lycklig jag är. HELG! som jag längtat eften den. och så får jag träffa min robert, gud så happy :D jag är kär! och galen, men det visste ni kanske redan ? :D förhoppningsvis!
sitter och trycker i mig plopp nu, är så mätt... men ändå äter jag! normalt?! nja knappast (y)
igår var jag iväg till pappa för att bli firad, fick en kniv & en såndär som man slipar den med :D pengar & en filt! gud va gött!
senare blev det en sväng till annie, sulle bara hämta min present egentligen. men blev 1 ½ timme med prat. alltid behövligt :D ses snart igen <3 och TACK än en gång för presenten! så fiiint av dig!

/ j.


Kommentarer
annie

iiiih så lite så :D

2011-08-05 @ 14:32:22
URL: http://anniejansson.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0