fredag

nu tror man ju att man ska få vara ledig när det är fredagkväll, men icke. imorgon är det öppet hus i skolan och alla elever måste vara där, och det är inget jag hurrar för direkt. ska vara där halv 10, så inte jättetidigt i alla fall men alldeles för tidigt ändå..

har äntligen fått suttit på hästryggen igen, hade min älskade gordon. fyfan vilken underbar härt :) och det känns grymt bra att karin säger att jag var riktigt duktig och att hon verkligen såg hur pigg han blev, jag är nöjd!
hade träningsvärk redan innan från idrotten i skolan igår, gör ont i magen när jag hostar & nyser och så gör det ont på sidan av revbenen när jag rör vid dem xD så jag kommer nog antagligen kunna röra mig ännu mindre imorgon, men det märks väl. jag känner att kroppen mår bra av det i alla fall!

hände mig en jätteläskig sak förut. satt på stolen här vid datorn så börjar det snurra som bara den i huvudet.. kändes som jag skulle svimma och ramla av stolen.. fyfan vad läskigt det var! men jag satt kvar och nu är det bra. men känner verkligen hur trött jag är nu, kanske behöver sova? funderar starkt på att borsta tänderna och lägga mig.

ha det bra!

/ j.


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0