fuck this..

nu behöver ni inte läsa för jag kommer deppa en hel del..
MEN jag förstår inte att de blir såhär, har humörsvängninar som fan ibland alltså och jag hatar det enormt! har kommit på att jag inte kan kolla på filmer där folk blir kära och så, eller jag KAN väl, men det är jobigt ;s i alla fall om jag ska kolla själv. tänkte kolla på 50 first dates förut, men ångrade mig när jag såg vad den handlade om..
jag tänker tillbaka på alla minnen jag har och fyfan säger jag bara. varför i hela helvete ska vissa saker finnas kvar i hjärnan? ;s
känner mig så enormt ensam! som jag sagt förut har jag mina underbara vänner, men om de inte finns där just precis då? den bästa vännen jag har kan jag inte träffa :( och jag hatar det verkligen, jävla sjukdomar som ska få förstöra för människor. jag blir galen på det.
medans jag skriver nu så spränger nästan tårarna fram, men jag håller tillbaka de, orkar verkligen inte gråta just nu. bland det värsta jag vet, men ändå så skönt ibland.
FAN så depp jag låter, men skönt att skriva av sig, och det är ju min blogg, så varför inte? har inte bett er läsa ändå.

blir nog snart sängen, även om jag inte börjar förrän 1 imorgon så finns det verkligen ingenting att göra.. ovärt som fan. ska nog göra mig i ordning för sängen nu och bara sova bort detta humöret, skulle va sjukt nice!

/ j.


Kommentarer
annie

joss, du ska veta att även om jag är sjuk så spelar det ingen roll. mår du dåligt så gör jag allt för dig. mår du dåligt är det bara du ringer mig, eller kommer hit och sover över. vad som helst!

för jag kommer aldrig bli för sjuk för att finnas där för min bästa vän, det hoppas jag att du vet.

för joss, du är min bästa vän! <3

2011-01-26 @ 00:43:20
URL: http://anniejansson.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0