:))

ser ni vilken underbart gullig vän jag har eller?! om inte är ni rätt blinda :)
hon är min bättre hälft, och det svär jag på. hon är bäst, kan inte få en bättre vän. går inte! <3<3


nu har ja tid och skriva btw. igår gick jag upp rätt tidigt, och satte mig på bussen till karlstad. där linus mötte mig och vi åkte hem tiill honom, kollade på saw 5 och dead mary. sen gick vi till ica och handlade lite till tacosen vi (han) skulle göra senare. jag behövde inte göra ett dugg :p hihi rätt slapp jag är!
vi kollade på the town när vi åt. så vi kör på 3 filmer som vanligt när vi ses. inte kontigt vi blir helt knäckta i huvudet xD
på bussen hem fick jag sällskap av helen, som jag inte sett sen studenten ;o så vi hade massor att prata om! och kul med sällskap på bussen, sååå drygt ensam. kom hem och bytte om och åkte direkt till stallet. fick rida ice queen som jag aldrig gjort förut. och herregud! jag vet inte om jag ska skratta eller gråta (y men det gick hyfsat iallafall. för att aldrig ha ridit henne får jag väl vara nöjd :) roligt med nya hästar iallafall! kommer garanterat ha träningsvärk i magen imorgon! och säkert i ryggen också, börjar kännas lite nu redan. haha men det är väl positivt antar ja? ;)
ska nog slockna i sängen snart, är så trött.

/ j.


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0