Nu

Nu har jag tid & ork till att blogga. Ni kanske undrar om jag fixade va vaken hela natten till lördag? Och ja typ! Tog en powernap på typ 15 min innan jag gick upp halv 7. Åkte till stallet och fodrade hästarna, senare kom Totte & Sofie. Släppa ut hästar, mocka och allt det vanliga. Jag var faktiskt pigg i stallet, tro det eller ej. Men shit alltså, det gick över till att jag blev övertrött tillsammans med Totte, som hade varit vaken sen 2 på natten, så vi skratta åt allt. Jag fick en stöt av elstängslet, trodde vi skulle dö där ett tag av skratt (y Och så skrämde hon skiten ur mig när jag skulle ta tag i en höpåse, vet inte ens varför. Men jag skriker rakt ut helt plötsligt xD Sen bara "eller vadå?" Nej fyfan, men kul var det!
Kom väl hem vid halv 12 typ, kollade lite på filmen Miral. Vid halv 2 så hoppas jag i säng och sov två timmar, herregud vad trött jag var senare. Skulle lätt kunna sova hela kvällen men nej! Totte frågade om jag ville med och köpa godis och gärna det, riktigt nice (a
Azra kom senare, vi lyssnade på musik och så. Hon skulle sminka mig, men det spårade ju ur väldigt fort. Så jag gav igen och så tog vi "snygga" bilder. Haha så kan det gå. Blev i alla fall lite groggar och så, men vi blev så trötta redan vid halv 12 typ så vi sov istället (y Hon fick en helt egen säng denna gång så snäll som jag är. Men jag har fått gått upp två gånger inatt bara för vi har katter! En skulle ut vid 3 inatt och den andra skulle ut runt halv 7 imorse. Jag var inte direkt glad.. Och nu sitter jag och gäspar xD Kanske dags för en film & godispåsen? Eller städa lite innan mamma och Kjell kommer hem igen också.

/ j.


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0