sööndag

ALLA mina bilder och videoklipp i mobilen har försvunnit?! -.- så aa, det känns ju inte sådär bra. ingen aning vad jag har lyckats med, såg det igår..
jag kom ut igårkväll ändå!
mamma, jag & kjell skulle till domus och sen altans. vi hämtade upp azra på vägen så hon också fick sig godis och så följde hon med hit, vi kollade på film, primal. som jag nyss sett, men vi pratade & smsade genom filmen typ xD haha som vanligt det. niklas och hans kompis markus kom till hagfors, vilket var uppskattat. så jag fick komma hemifrån! så himla skönt, och det var en kanonkväll. mycket skrattanfall vilket jag gillar. kvällen förstördes helt när några idioter kom fram och började tjaffsa om allt, dra åt helvete. FYFAN så jävla skönt det ska bli att åka ifrån den här skithålan en vecka! jag ska NJUTA varje sekund.
nu har azra åkt hem och jag sitter här i bäddsoffan med min godispåse (eftersom jag vart så gullig och lånat ut min säng till azra inatt) idag då.. borde börja packa lite smått, se över vad jag ska ha med och så. det är ALLTID lika svårt att packa.. tycker det är svårt att packa för nån helg, och nu ska jag packa för en vecka! ojojoj..

/ j.


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0