!!

Jag är snabb om jag vill, packat festkläder och en outfit till plus trosor & strumpor!
Har även funderat på vad jag ska ha på mig på lördag när jag åker (y Får se om allt får plats i väskan jag har köpt, den ser big ut men när jag är igång är inget nog stort. Men jag SKA ha den, även om jag så ska få ha påsar bredvid xD haha jag är omöjlig.
Har tänkt på en sak! Eller aa, jag kom på det nu faktiskt. När man skriver blogg/dagbok eller vad som helst. Det är ju precis som att snacka med sig själv egentligen? Man tänker det man ska skriva, och formulerar det rätt? Eller? Haha jag och mina tankar, men det är nog lite så ;) Eller JAG tycker det känns som det. Speciellt nu, mitt i natten när inte så jättemånga är vakna. Känner mig lite ensam nu och skulle kunna sitta här och "babbla" på med mig själv ett bra tag ;) Fast då blir det ett rätt långt inlägg tror jag och det kanske ni inte orkar läsa så ska nog ge mig.
En sak till jag kom på nu, jag vill ha nya klackskor! Som jag kan ha på fester och så :)) Behöver faktiskt nya också, inte bara "vill ha". De jag har börjar se väldigt slitna ut tycker jag.. Men jaja, kör nog på mina standard imorgon! Ni får se dem imorgon ;)
Halv 3.. Jag är mest hungrig nu? Fan. Fast nej, inget mer äta. SOVA måste jag göra.
Gonatt!
/ j.


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0