Nagellack

Älskar lacket! Men bilder är inte riktigt rättvisa tror jag. Det är liiten mörkare i verkligheten, men assnyggt tycker jag!
Fick lov att ta en paus i filmen, håller ju på att skratta ihjäl mig. Så himla bra är filmen - Två ägg i högklackat om ni missade de förut ;) Fast ska väl fortsätta snart.
Imorgon är det äntligen fredag och jag ska få träffa min älskling! Veckan har gått rätt fort faktiskt, men nu för tiden så sakanr jag Linus direkt! Verkligen direkt, tänker på honom jämt och vill ha honom i närheten jämt! Älskade pojke, underbaraste som finns<3
Ska väl kolla klart på filmen och supa cola så jag kan hoppa i säng någon gång så de blir fredag fort! Linus kommer ju inte förrän kvällen men dagen går nog fort. Sover väl rätt länge hoppas jag, Annie kommer hit en sväng :D Jag har funderat på att ta en promenad nu när jag ätit popcorn två kvällar.. Och vid halv 5 kommer ju Totte som vanligt och vi ska åka till stallet. Är det någon gång tiden går fort är det på fredagar när jag är i stallet!
Ha en fortsatt bra kväll! Gonatt!
/ j.


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0