HEJ IGEN!

Nu har jag tid med bloggen igen efter jul! Ojoj, det är nästan en vecka sen jag skrev sist ;o Shit vad tiden går fort vid jul! 

Söndag: Blev uppesittarekväll med Linus. Ingen vinst tyvärr! Han fick även födelsedagspresenter och tårta.

Måndag/Julafton: Julfirande hos pappa hela dagen! På kvällen åkte jag till Linus i Munkfors och sov där.

Tisdag/Juldagen: Åkte hem till mamma tidigt och firade jul där, på kvällen drog jag till Sandra på förfest och utgång till Hotell Monica senare!

Onsdag: Jag och Linus åkte till min farmor & farfar för att äta mat (ingen julmat tack gode gud). Linus sov hos mig. Körde även bil igen efter en månad ;)  

Torsdag: Då åkte vi till Linus föräldrar i Munkfors igen. Spelade Upp till bevis med Fredrik & Robert! Åt massa frukt i smält choklad! 

Fredag: Tänkte dra på mellandagsrea i Karlstad men jag hade glömt sminket hemma, och Linus mådde inte speciellt bra. Så blev film under dagen och hela kvällen! 

Lördag/Idag: Vi sov hemma hos mig, Linus har haft feber inatt så ingen mellandagsrea heller. Han åkte hem tidigt :( 
 
SÅ, de va en snabb beskrvining av veckan! PLUS att vi har kollat på alla 4 Rambo-filmer den här veckan. Men skrev inte med dem eftersom jag inte riktigt minns vilka dagar. 
Jag ska försöka ta kort på alla julklappar jag fick! Fick ju en hel drös i år :o Plus att mamma kom in med en till jämt nyss som inte hade kommit med posten förrän nu! :D
Hoppas ni har haft en riktigt bra jul alla! 


Kommentarer
lizi

Hoppas du haft en bra dag!:)

2013-01-03 @ 00:57:35
URL: http://lizi.devote.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0