Orka rubriker?

Ibland, eller nej OFTAST är det hur svårt som helst att skriva rubriker! De kanske är så ofta som jag inte har något vettigt att skriva? Hmm, äsch skitsamma. 
Skrev ju förut att jag beställt en ring till näsan, en mindre! Beställde även ett smycke till naveln, mindre stav :) Woho äntligen hittade jag de nånstans. Blev en promenad med Annie förut, upp till Hagfors och tillbaka. Aldrig fel, alltid kul att snacka lite och en promenad är ju inte helt fel heller. Hade tänkt springa idag... Fast nej. Kanske imorgon? Eller om jag ska åka iväg och gå ensam. Något av de borde jag göra. Och städa mitt rum ska jag göra imorgon innan Linus kommer på kvällen, så det är lite fint här ;) 
Vettigt det här då? Nej tycker inte jag heller men det är ju roligt att skriva tycker jag så. Äta något kanske? Och inte allt för sen kväll blir de heller. Var ju så himla trött imorse som jag skrev då! Herregud, usch och fy! Imorgon ska jag sooova! Bär med mig Emil till sängen sen så får han sova med mig. Brukar inte vilja ha katten i sängen, för han tar sån stor plats xD MEN hade de inatt, han stannade ända till 4 på natten :') kissemissen min! Och det var mysigt, himla mycket bättre än att ligga där helt ensam! 
Gosbebisen min!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0