Söndag

Sista ridlektionen i fredags - shit vad bra de gick! Jag är himla glad :D Hade Nikita. Trodde jag skulle få sparka benen av mig under lektionen, men jag var bestämd redan från början så hon var istället svår att få stopp på! haha :D 
Linus kom till mig sen, underbart att se honom<3 Blev bara en massa mys! 
Igår kom vi ur sängen runt halv 12, klockan 3 skulle vi vara på 80-årskalas. Så det var bara att hoppa i duschen, äta frukost och åka iväg och köpa blommor. Klädde upp sig lite, jag blev helsvart?! Hur lyckas jag? Även om jag gillar svart så kunde jag väl ha något färgglatt! Tur jag hade blå nagellack åtminstone ;) Och halsbandet jag fick av Linus i födelsedagspresent livade upp det hela :) 
Fick träffa mina kusiner och lite annan släkt. Trevligt! Efter det fick jag övningsköra hem och till Altans för att köpa godis. Kusin Anna & Linus satt i baksätet så var att lite nervös innan, men de gick bra! Var ju ett tag sen jag körde i mörker också. 
Idag var jag och Linus uppe vid 6, stallet klockan 7. Han var så söt som följde med på min stalljour :') Han mockade till och med, godingen min! Allt gick på 3 timmar, så skönt att komma hem tidigt! Kom hem, duschade sen slocknade vi xD Så trötta. Sen mat, te, godis, kakor & filma :) Go dag. 
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0