8 bekännelser

Jag blev utmanad av Josefine att berätta 8 sanningen om mig själv! Har skjutit upp på detta men nu så, ska jag försöka få fram något.

1. Jag städar hellre hos andra än hemma. - Jag städar ju hellre hela Linus lägenhet än mitt rum hemma hos mig till exempel. Varför? Jo för det uppskattas mer och det är för att göra någon annan glad :) Om jag gör det i mitt rum är det väl inte direkt någon som gläds åt det. 

2. Jag har varit arbetssökande i drygt 1 ½ år. - Ja tyvärr är det sant! Tog studenten sommaren 2011, aslängesen jag vet! Men har liksom inte fått tag i något, haft 6 stycken olika jobbcoacher (lika dåliga allihopa) och ja jag har helt enkelt inte fått något napp av alla de jobb jag sökt tyvärr. 

3. Sen sommaren 2011 har jag varit livrädd för spindlar och andra kryp. - Det var när jag hade en jättestor typ av skalbagge innanför min tröja som det började. Nu när jag ser en spindel i mitt rum så kan jag börja gråta för jag vet att jag ska spendera natten där till exempel. Går bättre om det är typ utomhus när jag vet att jag inte behöver vara kvar där. 

4. Jag har ridit på ridskolan i hela 13 år. - Började när jag var 7 år, men i höstas slutade jag faktiskt och har inte ens varit in i ett stall sen dess. Saknar såklart hästarna och skulle någon fråga mig om jag ville rida skulle jag säga ja! Men just att rida lektion saknar jag nog inte värst mycket. 

5. Jag säljer kläder på fritiden. - Jag är med i flera sidor på Facebook där man kan sälja sina saker man inte vill ha längre. Rensat garderoben och säljt i flera månaders tid nu, står rätt stilla just nu men har faktiskt tjänat nästan 2000 kr på det. Så det är något jag rekommenderar! 

6. Jag har aldrig tyckt speciellt mycket om guldsmycken. - Haha jag vet inte ens varför! Men har jag köpt något har det alltid blivit silver eller typ svarta smycken, gillar det mycket mer. 

7. Jag älskar tatueringar. - Jag har dock ingen själv, men jag ska att ha flera stycken är det tänkt, så småningom! Rätt tatueringar på rätt ställen kan bli så snyggt! Inte bara en och inte heller för många. Lagom är bäst (y) 

8. Jag skriver dagbok. - Bloggen är ju typ som en dagbok kanske MEN jag skriver andra dagböcker, lite mer känsligt och personligt, det jag inte kan skriva i bloggen helt enkelt! Jag har skriver dagbok sen 2007 tänker ja? Inte varje dag men när jag känner för det. 


Kommentarer
Anonym

Jag föredrar också silvriga smycken före guldiga! Har alltid gjort.
Och dessutom städar jag också mycket hellre hos andra än mig själv, kan städa hos min pojkvän utan problem osv men hemma så ligger jag i sängen och skriker att jag inte orkar typ hahaha.

2013-03-08 @ 21:31:18
Emilia

Svar: ojdå hoppas att du inte är påväg att bli sjuk :/ jag mår bara bra.

2013-03-09 @ 11:14:39
URL: http://emiliaas.webblogg.se
Lotta

Sv: Åhnej, va segt! Men mår du bättre nu då?? Det är ju aldrig kul att vara sjuk på helgen :/

och jag ska träna lite nu och sen ska jag göra mig iordning inför kvällen =)

2013-03-09 @ 11:30:33
URL: http://olesenstjej.blogg.se
Madeleine Jonsson

kul att läsa

2013-03-09 @ 18:29:20
URL: http://maddisenj.blogg.se/
Bettish ♛

Sv: OJ, krya. Det är bara bra med mig. :D

2013-03-10 @ 16:05:36
URL: http://elisabetolinder.se/
ebba

har just nu veckans blogg igång på bloggen , va gärna med i den :)

2013-03-10 @ 18:50:14
URL: http://eenilssonn.blogg.se
chris

Jag städar med hellre hos andra en mig själv. Mycket roligare ju!

2013-03-13 @ 12:52:45
URL: http://chriisss.blogg.se
Sara - Hold on be strong

Roligt inlägg!

2013-03-15 @ 13:59:04
URL: http://saraleasofia.blogg.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0