SNETT

Hahahaha behöver jag klippa håret eller?! OJA det behöver jag! Herregud såhär "snett" har det inte varit förut :O Kanske lite men nu har jag börjat tänka på det... 

Tänkte jag skulle locka håret så kanske det inte såg lika hemskt ut..... 
MEN ....
Hahahaha fail.... Och ja jag bytte tröjan också ;D 
Måste verkligen beställa klipptid, men de tar vi framöver! 

Svettig dag

Idag har jag vart iväg på ett gympass, rygg & mage! Senare blev det en sväng till stan, så himla varmt ute, men gud vad skönt. När jag kom hem så följde jag med Linus på vägen till gymmet så jag fick en lång powerwalk, så himla skönt och härligt att kunna gå ut i tshirt utan att frysa :D När jag kom hem gjorde jag 140 st squats!! Svetten rann av mig, bokstavligt talat!


Tisdag

Skönt med en lat morgon! Ska inte in till stan förrän vid 2 :) Kollar just nu på Biggest Loser, så bra tycker jag! Och man kan alltid lära sig ett och annat.
Ikväll har jag ett kettlebellspass inbokat, dock vet jag inte om jag ska palla mig iväg till gymmet tidigare? Svårt val! Så vi får se hur det blir :)


Nytt

Bilden gör inte tröjan rättvis, sååå mycket finare färg i verkligheten! Love it. 

Ännu en lördag

Blir inga bloggnlägg så ofta tyvärr. Men nu så. 
Sist skrev jag ju att jag och mamma skulle iväg på loppis så jag hade plockat ihop en massa saker hela dagen. Vi ska faktiskt sälja på loppis imorgon också! Men nu gick det fortare att plocka ihop saker, blev kläder, väskor och sjalar för min del. Hoppas verkligen jag får något sålt! Vore så skönt med pengar. 
Sitter just nu i soffan och kollar på Gladiatorerna, har blivit tradition för mig på lördagskvällarna. Kollar även runt efter lite jobb faktiskt, denna vecka har jag sökt 9 jobb tror jag det är? GE MIG JOBB! Så himla svårt.. Skrev ju för ett tag sen att jag var på intervju för en praktikplats, tyvärr passade någon annan in bättre :/
Linus är på fest med grabbarna så han kommer väl hem och väcker mig inatt runt 3 nångång, härligt ;) Haha. 
Vi var till Bergvik en sväng förut, åt mat och sådär. Jag köpte mig äntligen träningshandskar :D En tröja som jag kollat in förut och ett puder fick också följa med hem. Tänkte visa er sakerna så småningom, men det får bli senare eller någon annan dag! 

Vad har ni för er under denna helg? :) 
 


Lördag

Sitter just nu i soffan hemma hos mamma och kollar på Gladiatorerna, lite gött på en lördagkväll!
Har plockat ihop en massa saker idag, för jag och mamma ska iväg till Karlstad imorgon för att sälja saker på loppis. Spännande! Antingen får vi inget sålt eller så blir de kaos, haha vi får se! :)

Bjuder på en bild från igår!

Intervju & lite nytt!

Hej på er! 
Idag känns det bra, faktiskt. 
Jag har varit på en intervju, för en chans till en praktikplats! Okej att man går på intervju för jobb MEN till och med för praktik? Jag är dödens.. Nej men det är väl viktigt det också. Nu är det iallafall över och jag hoppas verkligen verkligen att jag får den möjligheten, skulle sitta fint i livet.

Igår köpte jag mig TVÅ nya tröjor, kommer inte ihåg när jag köpte ett klädesplagg sist :o Så det känns bra. 
Kunde inte bestämma mig vilken färg jag ville ha så jag tog båda, de kostade bara 99 kr/st som tur var. 
Har den grå på mig idag, så hoppas den ger tur ;) You never know! 

Har även fått mig ett nytt nagellack, av Glossybox! Så var ju tvungen att prova det, och det är så gulligt :D


 
RSS 2.0