Ännu ett nej

Jaa ni, jag har fått svar angående jobbet jag skrivit om förut. Det jag var på intervju för. Återigen ett nej, de skickade ett mail.. -.- ETT MAIL? Som det står samma gamla vanliga i.. ALLA skriver samma sak. Herregud. Har tappat räkningen på hur många såna mail jag har fått. Man hoppas ju alltid, och jag tyckte att intervjun gick bra! Hur ska egentligen intervjun och allt kännas för att få jobb? Jag förstår inte. Hur många nej ska man behöva få för att få ett ja? Ett enda ja? En chans att faktiskt få visa vad man går för. Jag säger inte att jag kan allt eller att jag vet vad jag gör, men jag vill iallafall få chansen. Klart att de tar någon med lite mer erfarenhet. Men tänk om det är helt fel person? Bara för den har erfarenhet betyder inte det att den personen skulle göra ett bättre jobb än en som faktiskt blivit upplärd där. För kommer man till en ny arbetsplats så spelar det nog inte så stor roll om man har lite erfarenhet i just den branschen. För på alla arbetsplatser är det olika. Alla kommer behöva läras upp ändå. 

Okej jag vet, jag klagar. Men när är det min tur? När är det min tur att få ett samtal som lyder "Du har fått jobbet". Är det så mycket begärt? Jag var ju på intervju, måste ju betyda att jag gjorde något bra. Eller såg de på mig att jag inte dög direkt jag kom in genom dörren? 

 

Instagram - josefineisabell

Tycker att ni ska kika in på min instagram, gilla bilder och följa mig såklart! :) 
Vem vet, jag kankse följer dig tillbaka? ;) 

josefineisabell heter jag där. 

 

Ny vecka!

Igår hade vi tacosöndag, riktigt gott!


Idag är det måndag och ny vecka. Under veckan får jag reda på hur det gickpå jobbintervjun förra veckan. Hoppas hoppas!!
Jag är sysselsatt idag iallafall, det kan jag lova er.

Detta har jag tänkt roa mig med. Avudsjuka? Nej jag tänkte väl det ;) Haha. Men det ska göras och himla nice när det är klart!

Vad gör ni idag? :)

Ny hårfärg

Förresten, färgade ju håret i måndags! Trodde de skulle bli mer rött men det blev mörkrött. Och jag är faktiskt riktigt nöjd :D Så nu slipper jag skämmas över håret.


Chill

Såhär ansträngande har jag det just nu!
Muuuusik!! Undrar om någon överlever utan musik? Det är ju så skönt att bara lyssna och försvinna bort en sväng. Haha. 
Har varit hos Sandra idag, alltid kul! Köpte oss godis, som vanligt ;) Men gud va gött det var! Och har ju inte ätit på ett par dagar nu.. Ojoj.. 
MEN i september SKA jag bli duktigare på det där. Då ska jag tillbaka till gymmet också efter sommarjobbandet här i Hagfors. Woho! Är faktiskt riktigt taggad :D 

Blir inte mycket mer gjort idag inte! Ska bara sitta här, trycka godis, äta nån mat sen kanske är bra? Och sen sova, trött!
Vad gör ni ikväll? 

YES

Jag snackade ju om en jobbintervju häromdan! Jag var på den idag. Och det kändes faktiskt bra! Även om jag skakade av nervositet. Hoppas det inte syntes allt för mycket :o Kände att jag svarade bra på frågorna och så, så nu kan jag inte göra mer. Bara hålla tummarna och hoppas hoppas HOPPAS på att jag får jobbet. Vore så perfekt! 
Jag fick skjuts hit till Karlstad av mamma! Mådde illa inatt när jag jobbade så var ingen bra idé att sitta på en buss. Troligtvis var det bara trötthet och för att jag var nervös. Men man vet aldrig! 
När jag var klar så gick vi till Lager 157, var inte tänkt jag skulle köpa nånting men en tshirt fick följa med mig hem! Har funderat länge på att skaffa en keps också, hittade en perfekt nu men köpte den aldrig. Vet inte vad jag tyckte om mig i keps? Haha. Så blev bara 100 kr fattigare, och det kan jag leva med känner jag ;) 

Just nu gör jag inte mycket alls. Väntar på att Linus ska sluta jobbet så jag får pussa på honom! Jobbar ju resten av veckan så är ju tvungen att åka hem ikväll igen men det är SÅ värt! 
Intervjun var det jag tyckte var jobbigast på hela denna vecka! Det är min sista vecka nu på sommarjobbet som jag kanske har skrivit tidigare? Minns inte, haha. Men iallfall, det är det. Så på lördag (Jobbar mån-lör) åker jag hem till Karlstad igen och stannar där länge förhoppningsvis! Ska fortsätta som vikarie på Tidningstjänst så får se när de behöver mig igen. Extrapengar!! 

Nu ska jag avrunda. Börjar få huvudvärk.... Så typiskt. Äsch då! Jag har överlevt en intervju ;) 
Ha det så bra så länge så hörs vi! 
Tråkigt utan bilder ja vet! Kanske kan bjuda på någon mobilbild senare? 

Jobbintervju till veckan

Seriöst, jag borde vara överlycklig! Men det är jag inte.. I förrgår ringde en tjej som ville ha mig på jobbintervju! Det är ju skitbra! Eller hur?! Men jag blir så sjukt nervös, mår så himla dåligt innan intervjun. Ända från jag får reda på det och tills jag går därifrån, då släpper det lite men är ju fortfarande nervös för vilket svar jag får. Jag gör ju sista veckan på Tidningstjänst nu så ett nytt jobb vore ju drömmen verkligen. Men som sagt, nervös, mår dåligt, grinar ihjäl mig som en lite skitunge.. Tyvärr. Jag får panik. Vet aldrig vad jag ska säga, är livrädd för att göra bort mig. Varför ska det vara så? Men jag går ju dit för att DE ska bedöma MIG! Är det MIG de vill ha eller inte? Och jag är så trött på att få nej efter nej. Blir så sjukt besviken på mig själv varenda jävla gång och tänker att det måste vara fel på mig. För JAG passade ju inte in? Någon annan är alltid bättre. Och jag hatar att göra människor runt mig besvikna. 
PLUS att jag ska ju jobba i Hagfors denna vecka. Så ska jobba natt, sen ta bussen till Karlstad nästan direkt och sen på intervju. Kan ju alltid hoppas jag är så trött på jag inte orkar vara så nervös. Eller så blir kroppen kaos av sömnbrist och nervositet! 

Hur tänker ni innan och efter en intervju? Är ni nervös? Har ni bra tips som ni vill dela med er av? 

Jaja nu har jag klagat färdigt. 


Molly Sandén


Har ni hört Mollys nya låt Freak? Har ni sett videon? Ni MÅSTE se den. Jag såg den alldeles nyss och fick gåshud. Hon är så otroligt vacker och duktig! Och låten är så himla bra. Jag bara älskar den. Kommer lyssna på den konstant ett tag framöver! 
RSS 2.0