Nya naglar

Fixa naglar förut faktiskt, har gjort det senaste tiden. Men nu körde jag på något jag inte brukar ha och jag blev himla nöjd :) 
Glittrig grön och glittrig rosa och sen svart cracked effect (y)
Vad tycks?

Shit!

Kolla vilken skillnad det är på färgen! Vet inte riktigt hur länge det skiljer mellan varje kort men ett par veckor kanske något mer!
Som ni ser är verkligen inte mitt hår svart längre, väldigt fläckigt ser det ut att vara iallafall. Har en fet utväxt också ;) Men jag ska försöka att inte bry mig om den så mycket för jag har lite planer för mitt hår framöver! :D

Helt ointressant kanske? ;)


Nu ska jag dra mig till gymmet, kommer gå tungt idag :(

Detta ska jag pyssla med nu

Ricinolja för håret, ansiktsmask, hårinpackning, raka mig, skrubba kroppen och en olja för torr hud :)
Så ska ha i oljan nu så de får sitta i håret ungefär 40 minuter.
Förtjänar detta efter intervjuträning och gymmet!


Vad vill du bli?

Seriöst så hatar jag den frågan.. Eller kanske inte själva frågan men jag har ju inget bra svar på den så det är nog därför. För jag vet inte vad jag vill bli? 
Var på möte vid Communicare förut och vi pratade om detta. Vad tycker jag om att göra, vad gör jag på fritiden, vad vill jag jobba med? Ja.. Känner mig peppad när jag går därifrån och har faktiskt sökt runt lite och tänkt lite. MEN blir inte klokare ändå. Känns som jag vill så mycket men samtidigt har jag ingen aning om vad jag vill.. Det kanske känns SÅ stort och omöjligt ibland. För tänk er, tjäna maaaassa pengar medans man kanske inte alls gör så mycket? Eller kanske gör det man verkligen älskar och tjänar hur bra som helst. DET vore ju drömmen? Men då ska man veta vad man verkligen gillar också? Jag älskar godis... Haha fet jag lät. Men liksom, vad ska man jobba med då..? Jag har inget drömyrke, jag vet inte om jag direkt brinner för nått? Jag gillar djur, skulle kanske älska att hjälpa djur! Hästar, gosa med hästar eller hundar hela dagarna? Rida hela dagarna, vore nått de. Kläder är ju ett stort intresse också, Designer? Njaaa känns som jag har för dålig fantasi! Stylist? Hm, då måste jag ju verkligen se asbra ut själv OM jag ska kunna hjälpa andra med det :o Och ja, här sitter jag med en stor toffs på huvudet med massa torrschampoo för jag inte pallade duscha imorse.. Låter inte så himla bra va? 

Nej men seriöst, VAD vill ni bli? Vad är eran dröm? 
Eller nämn bara ett yrke som verkar kul! Ge mig inspiration :) 

 


Nytt från IKEA

Jag och Linus var till Ikea igår och hittade lite småsaker :) Fikade även med hans mamma och syster, trevligt! 
Vi var ute efter lite blommor så dessa fick följa med hem. 

Jag behövde fler såna här, har ett set sen förut men de blev ju fulla med saker direk! Som ni ser har jag redan fyllt en med nagellack :) Får se vad det blir i de andra. 

Doftljus går alltid åt! 

Jag har blivit kär i glasburkar så köpte en, köpte även dekorationerna som är i som luktar så himla gott! (y) 

Och en badrumsmatta! Vi har kikat på dem förut men har inte kunnat bestämma oss men nu fick det bli en blå! Så mjuk och skönt :D 
 

Lett

Läs rubriken, det beskriver mig idag! Tyvärr.. 
Måste ha vaknat på fel sida för jag är så irriterad känns det som. Men på vad? Ja ni bra fråga! 
Äter godis nu för att må lite bättre ;) 
Linus åkte nyss på träning, jag ska ha i ricinolja i håret och sen fixa naglarna hade jag tänkt. Vilken färg ska man välja tro? Alltid lika svårt :o 
Igår blev det en städardag för oss. Jag diskade till och med innan jag tog mig frukost, sen flöt allt på bra. Dammsuga, torka golv, vika in ren tvätt, tvätta två maskiner och sådär. Skönt när det blir gjort ju :) 
Bjuder på denna bilden på mitt hår sen i april kanske? Åh saknar färgen! 
RSS 2.0