Vad vill du bli?

Seriöst så hatar jag den frågan.. Eller kanske inte själva frågan men jag har ju inget bra svar på den så det är nog därför. För jag vet inte vad jag vill bli? 
Var på möte vid Communicare förut och vi pratade om detta. Vad tycker jag om att göra, vad gör jag på fritiden, vad vill jag jobba med? Ja.. Känner mig peppad när jag går därifrån och har faktiskt sökt runt lite och tänkt lite. MEN blir inte klokare ändå. Känns som jag vill så mycket men samtidigt har jag ingen aning om vad jag vill.. Det kanske känns SÅ stort och omöjligt ibland. För tänk er, tjäna maaaassa pengar medans man kanske inte alls gör så mycket? Eller kanske gör det man verkligen älskar och tjänar hur bra som helst. DET vore ju drömmen? Men då ska man veta vad man verkligen gillar också? Jag älskar godis... Haha fet jag lät. Men liksom, vad ska man jobba med då..? Jag har inget drömyrke, jag vet inte om jag direkt brinner för nått? Jag gillar djur, skulle kanske älska att hjälpa djur! Hästar, gosa med hästar eller hundar hela dagarna? Rida hela dagarna, vore nått de. Kläder är ju ett stort intresse också, Designer? Njaaa känns som jag har för dålig fantasi! Stylist? Hm, då måste jag ju verkligen se asbra ut själv OM jag ska kunna hjälpa andra med det :o Och ja, här sitter jag med en stor toffs på huvudet med massa torrschampoo för jag inte pallade duscha imorse.. Låter inte så himla bra va? 

Nej men seriöst, VAD vill ni bli? Vad är eran dröm? 
Eller nämn bara ett yrke som verkar kul! Ge mig inspiration :) 

 
Kommentarer
Johanna

Jag har alltid hatat den frågan också, för att jag aldrig riktigt vetat vad jag vill bli. Men sedan kom jag på att det vet jag ju visst, jag vill bli MAMMA! Vad jag vill jobba med, det är en helt annan sak och det vet jag ännu inte och är inte säker på att jag någonsin kommer veta heller eftersom det inte känns viktigt. Att bli mamma känns jätte viktigt för mig, sedan vad jag jobbar med spelar ingen roll så länge jag får pengar varje månad så jag kan försörja mig.

2014-02-04 @ 15:00:05
URL: http://joherman.blogg.se/
▲ »*JoJZ - Uɴᴅᴇʀʜåʟʟɴɪɴɢ ᴘå ʜöɢ ɴɪᴠå ·.¸¸.· `▲»*✞ ☮ ♡ ♛

SV: Nje, inte jag heller! men jag försöker så gott det går, haha

2014-02-04 @ 15:32:59
URL: http://jojz.blogg.se
sara

Vilket var ditt favorit ämne i skolan? Satsa på att utbilda dig inom det så ska du se att du sedan har ett jobb du gillar!

2014-02-04 @ 19:00:01
Lowa

Hej snygging!

Jag och min bästa vän har en träningsblogg tillsammans och just nu kör vi en tävling där du kan vinna hemmaredskap. Jätte enkelt att delta, hoppas du vill kika in på länken. Kram!
http://jltr.blogg.se/2014/february/tavling.html#comment

2014-02-04 @ 20:45:19
URL: http://jltr.blogg.se
xxcyberalienxx

För mig så har jag ett vanligt jobb men hemma så tecknar & animerar jag. Det är jätteroligt att animera & skapa eget men är väldigt mycket jobb! :)

2014-02-05 @ 10:22:40
URL: http://xcyberalienx.blogg.se
Julia ;DD

Jag skulle villa bli fotbollsproffs♥

2014-02-05 @ 14:49:19
URL: http://llollan.blogg.se
Celine

Att jobba med någonting fotorelaterat är min stora dröm & har varit det ett tag haha! Blir jag inte fotograf så vill jag resa jorden runt och jobba i olika affärer för att få ihop pengar under tiden haha :') Känns lite orealistiskt men det är någonting att gå efter iaf ;)

2014-02-24 @ 18:56:12
URL: http://celinelf.se
Ilse

Jag hade också svårt med att veta vad jag ville mellan 9an och första året eftee gymnasiet. På gymnasiet valde jag estet musik just för att det är som samhäll men samtidigt håller man på med musik också då musiken är en stor del av mitt liv. När jag gick 3an hade jag panik för jag visste inte alls vad jag ville. Fick sommarjobb inom omsorgen och jobbade där hela sommaren och tyckte det var skitkul och började få några tankar om att det kanske kunde vara nåt. Dock var jag osäker så bara för att göra nåt roligt i ett år sökte jag till en musiklinje på Gotlands Folkhögskola (bästa året i mitt liv) men väl där insåg jag att jag inte vill jobba med musik utan ville ha det som hobby. Efter att ha gått klart och flyttat hem igen fick jag sommarjobb inom omsorgen igen och jobbar numera som timanställd. Tycker det är sjukt roligt och ångrar lite att jag inte gick barn/fritid eller omvårdnad redan på gymnasiet. Men ibland är det ju så. Ibland behöver man testa lite olika grejer innan man kommer fram till vad det är man vill egentligen. :)

Nu blev den här kommentaren lite lång kanske.. men jag hoppas du hittar nåt roligt att syssla med! Du är som sagt inte den enda som inte vet. Jag är säker på att du kommer på nåt så småningom :)

2014-04-02 @ 16:58:24
URL: http://nattstad.se/ilselils


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0