2014

Shit vad jag har vart dålig på att blogga! Men så är det, har inte haft lust eller tid, typ. 
Sen sist har jag köpt mig en ny dator då min andra dog.. Efter typ 5 år tillsammans! Men så är det. Fick mig en på mellandagsrean så jag är riktigt nöjd :) 
Har varit i Sälen över nyår med massa folk, spelat bowling (jag kom iallafall inte sist! ;) ) vi har festat, åkt skidor, spelat kort och festat igen ungefär! Pussades med älsklingen på tolvslaget så mitt 2014 kundei nte ha startat bättre <3
 
Vi kom hem i onsdags och i torsdags började jag praktisera på Sandys! Ingen vila, haha nejdå men det är skönt att komma igång! Imorgon är jag ledig för det är röd dag. Bli gymmet med Helen på förmiddagen, så himla skönt. Har inte tränat på flera veckor! :o För jag har hostat som en dåre, varit i Hagfors och Munkfors för uppesittarkväll och julfirande två dagar. Sen var det bara hem och plocka en massa med alla julklappar man fått och sedan packa för Sälen. Det känns som jag nyss kommit hem från en lång resa ungefär? Haha. Igår så storstädade vi lägenheten, så himla skönt att få det gjort! 
Är ensam hemma just nu så sitter bara i soffan med pyjamasbyxorna på vilket är så himla skönt! Lyssnar på musik och gör inget ansträngande, haha. Skulle kunna sova men måste ta tag i disken innan jag kan göra det :/ Tråkigt! 
Bjuder på ännu en bild från nyår! 

 

Kommentarer
SARA

svar; Blev nr. 20 :) Din tur! :)

2014-01-05 @ 21:51:28
URL: http://saraemilias.for.me


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0