Onsdag

Livet rullar på, känns som det är fullt upp hela tiden jämt nu! Och det är väl skönt ibland, men inte jämt. Fortfarande praktik, verkar som det är väldigt stor chans till jobb!!!! Vilket jag är superglad för, så bara att hålla tummarna. Så den biten går bra. Nästa vecka börjar jag även jobba på Tidningstjänst här i Karlstad. Och det känns ju också lite bra, dock inte lika skönt att behöva gå upp mitt i natten och ut i kylan. Inte gjort det på ett tag nu då jag inte fått jobba i Hagfors en enda natt denna månaden.. Men men, det ska nog fixa sig (y) 

Har ni börjat med julklapparna? Det har jag. Dock är jag väldigt sen i år mot vad jag brukar. Men det har gått förvånansvärt lätt :D I fredags köpte jag hela 8 stycken och idag hittade jag ytterligare 2 (y) Härligt! Så det är på god väg, älskar ju att slå in dem så det ska jag pyssla med sen har jag tänkt.
Hade tänkt gå till gymmet idag men får ta en vilodag idag känner jag, helt slut i kroppen. Var där både måndag och tisdag iallafall. Och har även planerat ett pass imorgon, så det ska nog vara lugnt ;) 

Nu då, har nyss diskat faktiskt. Skitkul, eller inte! Men det var inte så mycket så det gick rätt fort. Blir en lugn kväll. 

 

Dum och Dummare 2Har ni inte sett den, se den! 

7 November

Inatt ringde alarmet klockan 1 !! Hann inte sova många timmar då inte. Men det är värt det. Jag provjobbade för Tidningtjänst i Karlstad faktiskt. Äntligen har de hört av sig om extrajobb (y) Så jävla gött. Så jag ska bestämma mig under dagen hur jag vill göra, och det är nog redan bestämt. 
Kom hem vid 7 imorse, TRÖTT. Höll på att somna i bilen flera gånger.. Iskallt var det också! 
Ställde alarmet på mobilen klockan 11, skulle in till stan vid 1. MEN alarmet går inte igång.. Jag sover till tjugo i 1. Så ja, ingen sväng till stan idag. Mobilen har dött, går inte att starta om den, går inte att trycka igång skärmen för att skriva lösenord, ingenting funkar.. Så jävla sämst mobil -.- 

Har även tappat mn matlåda i golvet idag, blev ju lagomt lett då kan jag säga.. Så idag är ingen bra dag. Är ledig från praktiken iallafall! Tänkte va hemma och mysa och bara fixa här hemma MEN nu har jag ingen lust alls.
Hoppas kvällen blir bättre. 
Imorgon är det lördag och då VET jag att dagen kommer bli sååå himla bra. Världens bästa Sandra kommer nämligen hit, hurra hurra hurra <3 

Nej nu ska surpuppan göra något vettigt ;) 
Bjuder på en bild 
RSS 2.0