Fyfan..

 

Hittade denna bilden på en blogg. Och ryste nästan till av hur sant det faktiskt är. Att som tjej/kvinna ska man va livrädd när man går ut ensam. 

Vi tjejer ska alltid vara försiktiga, inte ha tajta kläder, inte ha push-up, inte ha kort kjol. Du får inte "klä dig på ett visst sätt". Så jävla fel. Lär killar att inte va såna svin istället. Vi klär oss väl hur fan vi vill, om jag så vore naken har du ingen rätt att ta på mig. 
Vet själv när man bara vart på fest på krogen till exempel. Går man förbi någon så kan det hända att någon tar en på rumpan eller "råkar" ta dig på brösten. Blir äcklad. Folk ska inte tro att de har rätt att göra så. Usch på mänskligheten. Vart är den på väg? Seriöst. Plus att snart kommer det väl knappast finnas straff heller, för en människas liv är så lite värt nu.. Har du ihjäl en varg så är det mycket värre straff än att förstöra nån annans liv, typ. HERREGUD. 

Lite av mina tankar nu. Har ju hänt så mycket hemska saker i Hagfors nu senaste månaden. Tur att jag har flyttat, skulle inte våga gå ute på kvällen :( 


Kommentarer
♥ Evahle.se - en blogg om psykisk hälsa ♥

Så jävla sjukt att det är så år 2014.... Jag mår illa och finner inte ens ord. Det kanske är dags att man lär män att tygla sina hormoner istället. Varför är det alltid offret som ska ändra sig och passa in hela tiden?

Blir man mobbad så ska man byta skola istället för att ta itu med de som mobbar. Blir man mobbad ska man försöka passa in lite mer. Blir man våldtagen ska man byta klädstil och inte dricka alkohol. För att inte riskera något ska man inte vara ute ensam och all skit... Usch blir så jäkla arg! :/

2014-10-10 @ 01:21:30
URL: http://evahle.se
Linnea

Det är så tråkigt att vårat samhälle har blivit som det är!

2014-10-11 @ 10:39:11
URL: http://arianagrandebuteraswe.blogg.se
Agnes

Så sjukt sant och hemskt!
Läste på aftonbladet att Polisen i typ norrland uppmanat kvinnor att inte gå ensam på kvällarna och alltid ha telefon till hands. Helt sjukt att det ska behöva stå så i tidningar.

2014-10-11 @ 10:51:17
URL: http://agnesbjurek.blogg.se/
Ronja

så sant!!! Borde inte vara så, men blir ju själv också rädd då jag är ensam och ser någon gubbe komma :(

2014-10-12 @ 11:46:11
URL: http://ronjalex.blogg.se/
Ronja

Typ på stan eller så...

2014-10-12 @ 11:46:43
URL: http://ronjalex.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0