1 April

April redan, tiden går FORT. Det har ni aldrig hört förut väl? Det gäller ju att man tar vara på tiden, men det är inte alltid lätt. 
Jag hoppas april blir kanon. Jag, Linus, Fredrik och Andreas sticker till Göteborg på fredag! Och på lördag blir det en heldag på Ullared. Gissa hur lycklig jag är?! Ska bli så himla kul. Och som sagt, tiden går fort. Känns som det är lika bra att kika på julkappar! Haha hemska tanke. 

Jag ska även fortsätta träna mer nu i april, har blivit något bättre på det men det är ändå inte så mycket som jag vill. Har ju börjat på poledance som ni kanske läst. Idag är lektion nr 3! Jag har så höga krav på mig själv och jag vill verkligen lyckas direkt, annars blir jag besviken. Måste försöka tänka om, tänka på all träning och att jag blir starkare istället! Har till exempel haft träningsvärk i ena handen, vilket jag ALDRIG har haft tidigare. 

Vad har april mer att bjuda på? Påsk, dock firar jag inte det direkt. Mamma fyller år! <3 Så det blir en helg i Hagfors, får troligtvis träffa mina kusiner då också. Det var några år sen! 
Och nu hoppas jag verkligen att våren är här för att stanna!! Snälla snälla 

Har ni lurat någon idag ännu? ;) 
Kommentarer
Flisan

sv: tack så mkt :D

2015-04-01 @ 14:08:39
URL: http://nouw.com/fbb
Sanna Widman

Låter härligt! :)
Inte lurat någon så snäll jag e men inte blivit lurad heller. ;) har du?

SVAR:
Tack :)

2015-04-01 @ 17:59:32
URL: http://sannawidman.blogg.se/
Amanda Jona [SPONTAN]

Men åh så roligt med Ullared! :)

2015-04-01 @ 18:18:50
URL: http://spontan.blogg.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0