Första jobbdagen

Första jobbdagen efter semestern idag! 3 veckor, vart tog de vägen? vad har jag ens gjort? Vart var solen? Nej fy, spolar mer än gärna tillbaka tiden. Dock vill jag inte tillbaka till gamla lägenheten ;) 
Packade konstant på jobbet idag, vilken var hima kul ändå. Så skönt att göra det hela dagarna, för tiden bara flyger iväg. 
 
Vår nya säng skulle ha kommit idag.. MEN det gick åt helvete. Är jag förvånad? Nej. 
De kom hit, frågade om vi ville ha det monterat när vi faktiskt har betalat det så JA. Fick en sänggavel, sängben och en bäddmadrass?? Inget mer. Det har blivit såå fel. Så ja, bara att skicka med gubbarna alla grejer.. Linus fick åka till SOVA, där vi köpte sängen, och prata med dem. Så nu får vi se hur länge det tar! Och vi som har slängt våran gamla säng idag, hurra! Vi berättade det så de erbjöd en madrass att låna. En 90-madrass! Kommer nog sova bättre inatt, eller? Kan inte minnas när vi delade på en så liten säng ens.. Men jag minns att det inte gick alls. Så ja, ingen sömn inatt heller! Så lett.. 
 
På torsdag fyller jag år, herregud vad tiden går fort! Fick skriva önskelista till Linus förut. Får väl se vad han hittar på :) 

Nej nu måste jag lägga mig! Imorgon ska vi gå till Optimal Träning för att kika in gymmet :D Ligger bredvid vårat hus, sweet! 
 
Utsikten <3
Här mår man! 

Tankar

Alltså herregud! Vart ska jag börja? Det är så mycket som jag vill skriva, bara få rensa ur mitt huvud på alla tankar. Men samtidigt vill jag inte skriva ett enda ord. 
 
Vi har äntligen flyttat, från källarlägenhet till 7e våningen! DET är jag så jävla lycklig över. 
 
Jag har sista semesterdagarna nu, börjar på måndag igen. Glad eller inte? Jag vet inte. Att jag får rutiner på dagarna igen är nog bra. 
 
Jag har inte tränat på hela min semester, det är ångest. Måste ta tag i detta, byta gym eller vad som helst! 
 
Ätit desto mer, INTE okej. 
 
Vi får nya sängen nu på måndag troligtvis, det ska blir så himla skönt! Få sova skönt och faktiskt ha en säng som är bra för ens kropp *tummen upp*
 
Har ni sett Orange is the new black? Om inte, SE DEN. Jag är helt fast! 
 
Jag är besatt av låten Flashlight just nu. 
 
Det känns som om liver flyger iväg, medans jag står stilla. Varför? Jag har världens bästa kille som jag älskar nått så otroligt mycket. Vi har en superfin lägenhet! Jag har jobb på 75%, där jag faktiskt trivs. Men nånting fattas, det är nånting som gör mig missnöjd. Vad? Jag vet nog egentligen vad. Men vad ska jag göra för att fixa det? Måste fixa detta. 
 
 
 
RSS 2.0