Slapp helg

Denna helgen har varit slapp. Inte gjort något speciellt. I lördagskväll fick jag superont i magen, fick spendera kvällen i sängen och somnade tidigt. Tråkigt men så är det. Inte märkt av det något mer så har ingen aning om vad det var. 
Igår kväll åt vi världens godaste mat, så himla gott var det! 
Pepparbiff, pepparsås, strips, sallad och vitlöksbröd, sjukt gott! 
 
Nu är det en ny vecka, börjar jobba 11:45. Sen har jag bokat ett 21 minute body pass ikväll. Blir gött när det är över ;) haha 

 

Fredag

Humöret har varit väldigt upp och ner ett tag. 

Men idag är det fredag och snart helg, himla skönt! 
Har inte något speciellt planerat, men det gör mig inte så mycket. 

Ny bild! Håret växer på :) 

Ny vecka

Började min vecka med en heldag på jobbet. 8 timmars jobb, det är väl en helt vanlig måndag för de flesta? ;) Men jobbar man 50% så är det nästan lite kämpigt. Haha nej kanske inte men jag är ju van 4 timmar om dagen. Men nu är det klart och jag fick en hel del gjort tror jag, kändes bra iallafall. 
Ledig på torsdag för det (y) Härligt! Har redan bokat in ett tabata-pass då, ååh så kul! 

Ska snart iväg till gymmet, har lite huvudvärk och känner mig slö MEN jag är sugen på träningen ändå, vilket är en himla tur :) 

På onsdag börjar min kurs i Poledance också om allt går som det ska, och det borde det väl göra. Så himla roligt det ska bli, taggad på att lära mig något nytt och utveckla "nya" muskler ;) 

Har ju varit några dagar med klarblå himmel och sol <3 
Idag är det grått ute dock :( 

Snapchap

Håret växer att! Men nöjd? Nej. 

Kaos

Herregud, idag har det varit kaos. Jag visste knappt vad jag hette ibland. Var sista dagen ensam på jobbet idag innan chefen kommer hem. Så skulle ha gjort massa saker och jag tror att det blev bra. Oackat paketen jag skulle, tagit emot en kund och sålt en spegel till honom efter många om och men. Och ja, det får duga helt enkelt! Tror det har gått bra. 

Nu sitter jag i soffan, chillar lite men kan ändå inte slappna av.. Vet inte varför.

Imorse skrev jag klart mitt personliga brev så imorgon förmiddag är det tänkt att jag ska åka in till stan och söka jobb. Får väl se hur det går! Imorse sökte jag faktiskt ett jobb också, fast på datorn. Gött att vara igång igen. 

Jag och Linus ska iväg och kika efter doppresenter senare troligtvis, så vi får se hur det går. Ingen av oss har någon koll, haha. 

 

Nytt

Köpte denna igår! Så fin, och urringad! Gillar det men har inte många plagg som faktiskt är urringade :o Men nu så. Och den är inte svart heller ;) Bara mörkblå, fiiin! Jag är nöjd.

Perfekt CV ?

Alltså, CV och personligt brev. Finns det någon i världen som faktiskt tycker det är kul att skriva sånt? Kanske någon som har världens bästa erfarenheter och förutsätningar eller har självförtroende till 120%? Vad vet jag. 

Själv tycker jag det är svårt. Man ska va seriös, man ska ha bra erfarenheter, man ska berätta lite om sig själv dock inte för mycket för då blir det töligt. Du ska helst få fram bra saker om dig själv men absolut inte få det att se ut som skryt. Och dåliga saker ska du inte heller ha med, ändå ska du oftast berätta mindre bra saker med dig om du är på en intervju samtidigt som du ska få de "sämre" sakerna att låta bra? WTF liksom. Hur komplicerat? Är man för ärlig så är inte det bra heller. 

Jag har vart på ett par jobbintervjuer i mitt liv, den första var jag så nervös över att jag grät konstant hela dagen innan och samma dag innan intervjun. Med tiden blevdet bättre och de senaste intervjuerna har jag bara vart supernervös och skakat lite på. Har tyckt det känts bra men ändå får man inget jobb, hur ska en intervju kännas egentligen? Himla bra fråga, inget tyvärr inget svar för jag vet verkligen inte. 

Sen har vi ju detta med bild på CVt, tycker ni att man behöver det? Jag har haft det så länge jag kan minnas. Hade samma bild i ungefär 2 år om inte mer innan jag kom på att det kanske är dags att byta, herregud. Haha! 

Senaste tiden har jag varit lat, lat som fan på "söka-jobb-och-vara-duktig-fronten." När jag fick jobba 50% på InWhite4You tänkte jag att allt skulle bli bra, det skulle bli lättare, jag skulle gå ihop pengar. Jag har börjar betala halva hyran till min sambo osv. Men Arbetsförmedlingen är inte nöjda för det.. Måste ha sysselsättning 100%. Det var någon som sa att jag skulle skriva ut mig därifrån, skulle gärna göra det. Dock måste jag vara inskriven för at kunna jobba 50% på webbshopen. För chefen får Särskilt anställningsstöd som det så fint heter. Så utskrivning är inget alternativ tyvärr! 

Jävlar vad långt detta blir! Men äsch behövs ibland. 

Som sagt, jag har varit lat. Men nu är det dags att ta tag i detta igen. Fräscha upp CVt, fixa ny bild och sådär. Ska söka ett jobb nu i vecka tänkte jag faktiskt. Så måste få ihop CVt så fort som möjligt! Tog lite nya bilder förut idag. Men det är så svårt, samma här.. Man ska va seriös, man ska se trevlig och glad ut men det ska inte vara overdrivet eller se fejk ut. SVINSVÅRT. Valde en bild rätt fort, dock tycker jag fejkler ju mer jag kolar på den, illa. 

Jaja, nu vet ni hur mina måndagstankar har ser ut! 
 


RSS 2.0