Ett tag sen, igen

Hej på er! Sitter och lyssnar sönder låten som jag länkade i förra inlägget. Så himla bra! Som sagt ;) 

Fredag, helg! Underbart, varit en bra vecka ändå. Mycket att göra på jobbet, lägenhetsvisning och sådär. 
Btw, jag och Linsu ska flytta!! Från källarplan till våning 7, det vill säga högsta våningen. Hur nice?! Och under veckan var vi som sagt på visning, och fick reda på att vi kan flytta in redan i juli istället för september! Då de blir färdiga med bygget tidigare, så himla härligt! Längtar verkligen ihjäl mig!! Ska bli så skönt, är så himla trött på den här lägenheten.. 

Fått förlängt på jobbet också, till sista juli åtminstone. Men blir troligtvis mer sen också. Och jag trivs så bra, och chefen är kanon, verkligen! Så underbart att jag äntligen har hittat rätt. 

Under dagen fick jag sms från Tidningstjänst här i Karlstad, fick frågan om jag ville jobba där under sommaren. Kändes såå skönt att få säga nej, av anledningn att jag redan har ett jobb. Kändes som en vinst! 

Min poledancekurs är slut också, tråkigt :( MEN jag blev kursens hjälte i min grupp! Så himla roligt och det höjer självförtroendet vill jag lova! :D 

Shit, fluminlägg.. Blir så när jag inte skriver så ofta. Men har tappat suget på att skriva. Och jag vet inte riktigt vad jag ska skriva om. Kanske kan försöka ta tag i detta när vi flyttar, visa bilder på lägenheten och så. 

Är mer aktiv på instagram, följ mig gärna där :) josefineisabell heter jag där. 

Vardagsbilder, poledance och mitt allmänt ointressanta liv ;) 

Godnatt! 

Bild från i onsdags! 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0